Els diputats santcugatencs, indignats amb el bloqueig a la cambra


  • Comparteix:

El Parlament debat avui els pressupostos

El Parlament debat avui els pressupostos

Els diputats santcugatencs al Parlament Àngels Ponsa i Joan Recasens consideren 'molt trista' l'acció dels 'indignats', que han impedit l'accés dels diputats catalans a la cambra per debatre els pressupostos de la Generalitat, i diuen que els recorda moments 'obscurs' de la història. Ponsa i Recasens qualifiquen de 'violents' i 'antisistema' aquestes persones que diuen haver passat 'el límit'. Ara, defensen que calen conseqüències jurídiques.

Ponsa ha explicat que els diputats catalans han estat empentats i insultats pels 'indignats' a l'entrar al parc de la Ciutadella, on s'ubica el Parlament, impedint 'un acte democràtic'. La santcugatenca ha entrat per la porta del parc gràcies al cordó de seguretat dels Mossos d'Esquadra, mentre que Recasens ha accedit al Parlament per un magatzem del Zoo, que és connex a la cambra legislativa.

En tot cas, Ponsa creu que una gran part de la gent que aquest dimecres ha participat en la protesta no és la mateixa que va començar les acampades després del 15 de maig. Aquesta visió és compartida per Recasens, que diu que s'ha perdut l'esperit pacifista de l'inici de les acampades per passar a usar l'agressivitat com a forma d'expressió.

En declaracions a Cugat.cat, la diputada de CiU Àngels Ponsa els ha qualificat d''antisistema i violents'.

Àngels Ponsa

És un conjunt de gent antisistema i violenta. Avui hem viscut violència, contra els Mossos i personal del Parlament. És molt trist.


Recasens opina que ara s'ha arribat al 'límit' i que les accions dels 'indignats' hauran de tenir conseqüències jurídiques. El diputat santcugatenc creu que les actituds d'aquestes persones 'freguen actituds feixistes'.

Joan Recasens

Això només va passar el 23F. Que això faci reflexionar als 'indignats'. Aquestes actituds freguen actituds feixistes i totalitàries.



Els altres diputats santcugatencs, Lluís Recoder i Jordi Cornet, han ocupat el seu escó un cop començat el debat parlamentari. La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha volgut iniciar la sessió plenària a un quart d'onze del matí, amb la cambra mig buida, per donar un sentit de normalitat al debat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quin espectacle mes indigne i vergonyós es va veure ahir al Parc de la Ciutadella....!Quin tuf que fa tot plegat!!Qui o qué hi ha al darrera? Es veritat que moltes coses no estant anant be i que hi han moltes injusticies (jo per exemple n´estic patint una i no de cap politic),que s´han de canviar moltes coses SÍ, ara ahir els dits "indignats van passar-se a un fet delicitiu.NO,NO i NO així No anem gens be.

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 16/jun/11


Cal expressar la més clara condemna per les conductes violentes d'ahir al Parlament, però recomano a la senyora diputada i al senyor diputat que, abans d'apressar-se a gesticular tant, donin un cop d'ull a la següent filmació dels fets: http://www.youtube.com/watch?v=YcmvzRvsf8g

Isidre Marías Benito. Enviat el 16/jun/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.