ICV-EUiA organitza una trobada per redefinir les línies d'actuació de la formació


Temes relacionats

Joan Calderon abandonarà la presidència d'ICV a la tardor ( 4/jul/11)


  • Comparteix:

El portaveu d'iCV-EUiA, Joan Calderon, en imatge d'arxiu

El portaveu d'iCV-EUiA, Joan Calderon, en imatge d'arxiu

ICV-EUiA organitza el 'taller d'idees' per redefinir les noves línies d'acció de la formació aquest divendres a les set de la tarda a la Casa de Cultura. A la trobada, de caire assembleari, es volen tractar les causes dels resultats de les darreres eleccions municipals i reflexionar sobre el context polític actual tant en l'àmbit de Sant Cugat com a Catalunya i Espanya.

Amb aquest acte, ICV-EUiA busca conèixer l'opinió del seu electorat i de tots aquells interessats en l'estat actual de la política per trobar noves propostes i aplicar-les pel futur. La trobada tindrà un temari obert. Tot i això, des de la organització es pretén tractar ítems com la davallada de l'esquerra tant a àmbit municipal com global, l'auge de les forces de dreta i els partits xenòfobs com PxC, el suport de l'electorat cap a CiU per la gestió feta a la ciutat i el desaprovació del sistema polític des de moviments com el 15 de maig. Els assistents podran escollir en quins grups de discussió participaran i en podran proposar de nous.

A banda d'això, l'acte comptarà amb un sopar fred per a tots els assistents. Com a conclusió, després del sopar, es farà una posada en comú d'idees per conèixer a quines conclusions han arribat els diferents grups per posar punt final a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.