Sant Cugat i Rubí estudien mancomunar serveis i sumar sinèrgies entre les dues poblacions


  • Comparteix:

Recoder es va reunir amb l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia.

Recoder es va reunir amb l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia.

Els Ajuntaments de Sant Cugat i Rubí estan estudiant un acord per compartir els usos de la planta de compostatge local i la planta de triatge de la ciutat veïna. Aquest ha estat un dels temes que han tractat els alcaldes Lluís Recoder i Carme Garcia Lores en la que ha estat la seva primera trobada després de les eleccions.

L'alcalde Lluís Recoder i l'alcaldessa de Rubí Carme Garcias'han entrevistat amb l'objectiu d'abordar temes que afecten els dos municipis. En aquest sentit, les dues autoritats locals han abordat la compra conjunta d'un servei radar, la conversió de l'Hospital General de Catalunya en hospital de referència i el reforçament policial del camí de Can Fontanals.

Un dels temes que més han preocupat als dos alcaldes és l'ús compartit de la planta de compostatge de Sant Cugat i la planta de Triatge de Rubí. Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Tenim els nostres regidors de serveis urbans treballen en aquest intercanvi


Un altre de les qüestions que també han tractar Recoder i la socialista Carme Garcia és l'aplicació de polítiques que contribueixin al desenvolupament econòmic de l'Eix de la B-30:

Lluís Recoder

És un espai amb una gran potencial


Recoder ha fet aquestes declaracions durant el lliurament de premis del Primer Concurs de Fotografia Amateur del Vallès, en què han participat 200 fotografies. Recoder ha estat membre del jurat, a l'igual que els alcaldes de Rubí i Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.