Josep Puig obre la porta a presidir l'Agrupació d'EMD de Catalunya


Temes relacionats

La Generalitat, favorable a revisar la regulació legislativa de les EMD (16/des/11)


  • Comparteix:

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig

El president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, Josep Puig, es planteja la possibilitat de presentar-se com a candidat per presidir l'Agrupació d'EMD de Catalunya (AEMDEC). Puig no descarta presentar-se a l'assemblea de l'entitat, que tindrà lloc el tercer dissabte de gener.

En declaracions a Cugat.cat, Puig ha explicat que no tanca les portes a substituir Pere Panisello, l'actual president en funcions de l'AEMDEC i president de l'EMD de Jesús. Segons el president de l'EMD de Valldoreix, liderar aquesta associació seria un honor perquè podria treballar per a Valldoreix i per a la resta d'EMD de Catalunya.

Josep Puig

És una situació que et permet treballar pel teu poble i per la resta d'EMD de Catalunya. Seria un honor.


Puig ha recordat que l'EMD de Valldoreix és la més poblada de Catalunya, amb prop de 8.000 habitants. Pel que fa la reunió que l'AEMDEC va mantenir amb la direcció general d'Administració Local de la Generalitat, el president confia que aquesta modifiqui alguns punts de la regulació com la inclusió d'aquestes administracions en les subvencions destinades als ajuntaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.