La junta de portaveus rebutja les agressions a les seus dels partits


Temes relacionats

Les NNGG acusen agrupacions i partits independentistes de promoure l'odi contra el PP (13/mar/12)

CUP, JERC i Assemblea de Joves rebutgen condemnar l'atac a la seu del PP (13/mar/12)

Tornen a trencar un vidre de la seu del PP (10/mar/12)

L'alcaldessa i diversos partits condemnen la trencadissa de vidres a la seu del PP (22/feb/12)

Trenquen els vidres d'una finestra de la seu del PP en una protesta (22/feb/12)


  • Comparteix:

La declaració es portarà al ple de dilluns

La declaració es portarà al ple de dilluns

La junta de portaveus municipals ha expressat, a través d'una declaració, la seva condemna a 'qualsevol forma d'agressió' contra les seus dels partits polítics. El text afirma que la paraula i el diàleg són l'única forma vàlida per defensar les idees i es compromet a no utilitzar amb finalitats partidistes aquesta mena d'agressions. El text ha estat aprovat amb els vots de CiU, PP, PSC i ICV-EUiA.

Aquesta condemna respon a la doble agressió que ha patit en l'últim mes la seu del PP que ha provocat una trencadissa de vidres, la darrera aquest cap de setmana. Ara, aquesta declaració conjunta es portarà al ple d'aquest mes que se celebra dilluns de la setmana vinent.


  • Comparteix:

COMENTARIS

Excepte els de la CUP!

Maria Dolores Domenech Vicens. Enviat el 14/mar/12


No ens donis lliçons Dolores. El vostre portaveu Jorge Carreras va dir a cugat.cat que ell no condemna el franquisme i es va quedar tan ample. No signem perquè no entrem en el vostre joc de victimisme quan vosaltres sou els primers a no condemnar.

Ignasi Bea Seguí. Enviat el 15/mar/12


Ignasi, no vull donar lliçons....has de saber que a casa meva el meu pare va ser ferit de guerra , de la quinta del biberó, nou anys de mili, el meu sogre va perdre dos germans, els van anar a buscar a casa i no varen tornar, per ambdues parts hi varen haver molts disbarats... pero a casa no és volia parlar d'aixó... es va perdonar tot!

Maria Dolores Domenech Vicens. Enviat el 15/mar/12


El que no es diu és que aquesta declaració ve després que les Nuevas Generaciones acusessin a la CUP, AJSC i JERC, sense fonament , de ser "responsables morals" de l'atac. Unes declaracions que podrien ser denunciades per injúries. Prou victimisme

Ignasi Bea Seguí. Enviat el 15/mar/12


Ja ho vaig dir l'altre dia. Estè bé demanar que no hagin més actes com aquest, però no els hi donem més joc a la ultradreta espanyola. Fixeu-vos que ja fa tres dies sortint en aquest espai. Espero que denunciïn també els seus actes violents d'ara i de la potsguerra que són molts.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 15/mar/12


PROU!!!! JA N'HI HA PROU!!!!! Ja n'hi ha prou que un partit que no condemna el franquisme i els seus delictes, que enalteix un personatge com en fraga, que està continuament agredint tot una nació, tot un pais, que s'amaguen darrera de la crisi per abolir drets que assolir-los va costar sang,suor i llàgrimes. Un partit que en aquest mitja escriu en Català però en el ple només parlen en castellà. Un partit que genera violència per les seves manifestacions i posicions. Aquest partit ara vol anar de víctima, prou, prou, prou... SI NO VOLEN POLS QUE NO VAGIN A L'ERA. potser ha arribat l'hora de deixar de ser políticament correctes i dir les coses pel seu nom.

vicenç valls i mercadé. Enviat el 15/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.