Sant Cugat, a favor de potenciar el paper de la dona per desenvolupar 'projectes de futur'


Temes relacionats

La junta de portaveus vol incrementar la presència de dones en llocs de responsabilitat (13/mar/12)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del cartell del Dia Internacional de la Dona d'enguany

Imatge d'arxiu del cartell del Dia Internacional de la Dona d'enguany

Sant Cugat posa en valor el lideratge de les dones en els processos de canvi tot apostant per incrementar-ne la seva presència en els llocs de responsabilitat. Així s'ha establert en una declaració de la junta de portaveus que s'ha donat a conèixer al ple d'aquest dilluns. El text, anomenat 'Liderant el present, construint el futur', ha estat aprovat amb el vot de CiU, PSC i ICV-EUiA.

Incrementar la presència de les dones en llocs de responsabilitat, fomentar la coeducació i la integració de les dones al mercat laboral i l'emprenedoria, i potenciar la corresponsabilitat dels homes en les tasques de cura i de la vida són alguns dels punts que s'han posat de manifest en el text 'Liderant el present, construint el futur'.

Així s'ha posat de manifest en la declaració de la junta de portaveus que s'ha fet pública al ple municipal d'aquest dilluns. El text en suport del Manifest del Dia Internacional de la Dona ha estat aprovat amb el vot favorable de CiU, PSC i EUiA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.