La JNC promou l'autodeterminació amb la 1a Gimcana per la Independència


Temes relacionats

Xavier Martorell creu que el govern afrontarà el deute que té amb els consistoris (12/abr/12)

La JNC lamenta els incidents durant la protesta d'estudiants ( 1/mar/12)


  • Comparteix:

Un dels grups participants a la gimcana al parc de Ramon Barnils

Un dels grups participants a la gimcana al parc de Ramon Barnils

La primera Gimcana per la Independència que organitza la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a l'àrea metropolitana ha aplegat aquest dissabte a la nostra ciutat un centenar de persones. Amb aquesta iniciativa, la branca juvenil de CDC vol difondre el missatge de l'independentisme català entre els membres més joves d'una forma lúdica.

L'objectiu de la Gimcana per la Independència de la JNC és divulgar el projecte de la independència per a Catalunya d'una manera lúdica i festiva. L'activitat, que també ha comptat amb una arrossada popular, ha reunit un centenar de persones de la demarcació.

L'activitat ha comptat amb el president i la vicepresidenta de la JNC, Gerard Martí Figueras i Marta Pascal, respectivament, a més de l'alcaldessa i membre de l'executiva de CDC, Mercè Conesa. Conesa ha defensat el pas cap a la independència de Catalunya que ha fet el seu partit.

Mercè Conesa

És evident que en el darrer congrés va quedar molt clar que CDC avançava cap a un Estat propi. Això té molts estadis perquè CDC és molt conscient que ens devem a la ciutadania.



La Gimcana ha coincidit amb la celebració del Congrés d'UDC, on el seu líder, Josep Antoni Duran i Lleida, ha advertit que la independència no és una qüestió estratègica del partit, tot i l'aposta de CDC després del seu Congrés. De fet, el president de la JNC, Gerard Martí Figueras, ha lamentat la postura de Duran i Lleida i ha animat les joventuts d'UDC a seguir l'exemple dels joves convergents, segons recullen diversos mitjans.

De la seva banda, el president de la JNC de Sant Cugat, Àlex Calmó, ha explicat per què han escollit Sant Cugat per aquesta primera Gimcana per la Independència a la regió.

Àlex Calmó

Hem escollit Sant Cugat com a ciutat de referència per tirar endavant aquesta iniciativa lúdica, per tal de fer arribar el missatge de la independència.






La secció local de la JNC ja està preparant la propera activitat, que serà per l'Onze de Setembre amb concerts a la plaça del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.