L'alcalde respon als socialistes que el nivell impostiu de Sant Cugat és baix en comparació a ciutats amb menys serveis


  • Comparteix:

Recoder assegura que els socialistes fan una oposició 'irresponsable'

Recoder assegura que els socialistes fan una oposició 'irresponsable'

L'alcalde ha qualificat d'oposició 'irresponsable' les declaracions del PSC sobre les ordenances fiscals. Recoder ha reiterat que el nivell impositiu de Sant Cugat és més baix que el d'altres ciutats de l'entorn, que en canvi, no gaudeixen, del nivell de qualitat dels serveis de la ciutat.

Lluís Recoder ha lamentat que els socialistes utilitzin temes de sensbilitat social com els impostos per fer una oposició que ha considerat "irresponsable".

Lluís Recoder

No crec que ho diguin per convicció sinó perquè pensen que toca. Jo lamento que facin aquesta acció d'oposició irresponsable perquè els impostos no són exagerats.


Segons l'alcalde, hi ha dos indicadors per determinar si els impostos són massa alts. D'una banda, la comparació amb ciutats de l'entorn, segons la qual els impostos de Sant Cugat són més baixos que els d'altres municipis de la zona. De l'altra, Recoder ha destacat la qualitat dels serveis que es donen als ciutadans.

Lluís Recoder

Crec que el fet que siguem una ciutat extensa, cara de mantenir i que la pressió fiscal no sigui exagerada demostra que l'utilització que es fa dels recursos públics és correcta.


Per a l'alcalde aquests elements són suficients per determinar que els impostos de la ciutat no són 'injustificats' com asseguren els socialistes. Recoder ha assegurat, però, que un cop es presentin totes les al·legacions, aquestes s'estudiaran i s'introduiran les modificacions que es considerin pertinents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.