La JNC celebra avui la Segona Diada per la Independència


Temes relacionats

La JNC organitza una gimcana per la independència (12/mai/12)

La JNC evoca l'Onze de Setembre amb la 'Festa per la Independència' ( 6/set/11)


  • Comparteix:

La JNC anima la ciutadania a penjar estelades als balcons

La JNC anima la ciutadania a penjar estelades als balcons

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) celebra aquest diumenge, a les set de la tarda, la Segona Diada per la Independència a la plaça de Barcelona, amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. La branca jove de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) també anima la ciutadania a penjar l'estelada al balcó durant l'Onze de Setembre i a participar a la manifestació a favor de la independència que convoca l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

La secció jove de CDC organitza la Segona Diada per la Independència, amb què pretén escalfar motors de cara a l'Onze de Setembre. Una diada que servirà perquè la JNC reclami l'Estat propi tot i veure amb bons ulls, com a primer pas, el pacte fiscal que defensa CiU.

La trobada de la plaça de Barcelona, a les set de la tarda, comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; el secretari d'organització de CDC, Josep Rull; el president local de CDC, Xavier Martorell i l'alcaldessa, Mercè Conesa. A l'acte hi haurà una botifarrada popular i s'oferiran els concerts de Toquem Fusta i Gostrip.

Amb relació a la Diada Nacional de Catalunya, la JNC emplaça els santcugatencs a penjar l'estelada als seus balcons i, també, a participar a la marxa 'Catalunya, nou estat d'Europa' que organitza l'ANC. El secretari de política municipal de la JNC, Pol Moragas, diu que és moment de fer un toc d'atenció a l'executiu de Mariano Rajoy.

Pol Moragas

Creiem que Sant Cugat i el poble de Catalunya han de demostrar les seves aspiracions nacionals.


Sobre el fet que el president de la Generalitat, Artur Mas, no assisteixi finalment a la manifestació convocada per l'ANC, la JNC considera que la polèmica sobre l'assistència o no de Mas ha estat un intent de desviar l'atenció i que el president ha de complir amb les seves responsabilitats en els actes institucionals de la Diada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.