Neix a Sant Cugat el Grup de Debat Polític amb Miquel Quintana al capdavant


  • Comparteix:

Miquel Quintana, a l'esquerra, durant la presentació del Grup de Debat Polític

Miquel Quintana, a l'esquerra, durant la presentació del Grup de Debat Polític

Neix el Grup de Debat Polític, una associació santcugatenca que té l'objectiu de canviar la manera de fer política, defensant un model de gestió econòmica per a les administracions molt més similar a l'empresarial. El grup, que vol influir tant a la política municipal, catalana com estatal, està liderat per Miquel Quintana, que es va presentar com a candidat a l'alcaldia per la plataforma UNIS, el 2002, i posteriorment va anar a les llistes de CiU i va ocupar un càrrec de confiança a l'Ajuntament.

El Grup de Debat Polític assegura que el model polític està caducat i que calen idees noves per gestionar millor els recursos. Molt crític amb la gestió econòmica de l'Ajuntament, l'impulsor de l'associació, Miquel Quintana, defensa que cal seguir models empresarials per gestionar les arques públiques de la ciutat.

Miquel Quintana

Considerem que l'administració actual està caducada. Ja no pot anar més endavant. Calen idees noves per gestionar bé els recursos econòmics.


El grup el formen ara cinc persones, però diuen que s'obren a noves persones que s'hi vulguin adherir i a noves associacions similars d'arreu de l'estat i Europa. S'han presentat com un moviment i no descarten convertir-se en partit polític en funció del que passi fins les properes eleccions municipals.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt bona noticia, Cal aire fresc i més transparencia.

Joan Serrallonga. Enviat el 8/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.