ERC se suma al Dia Internacional en memòria de les víctimes de l'Holocaust


  • Comparteix:

'Un film inacabat' és un documental sobre l'holocaust jueu / Font: ACN

'Un film inacabat' és un documental sobre l'holocaust jueu / Font: ACN

La secció local d'ERC reivindica la memòria històrica de les víctimes de l'Holocaust, coincidint amb el Dia Internacional que commemora l'entrada de les tropes soviètiques al camp de concentració d'Auschvwitz el 27 de gener del 1945. Els republicans reclamen seguir treballant per a la recuperació de la memòria de les víctimes, entre les quals va haver-hi molts catalans.

Per ERC, aquest tràgic episodi de la història de la humanitat ha de servir de testimoni perquè les futures generacions continuïn la lluita per la llibertat i els drets de les persones i dels pobles.

En un comunicat, ERC recorda que milers de republicans catalans i espanyols van ser deportats i exterminats a camps de concentració. És per això que la formació s'ha sumat al Dia Internacional en memòria de les víctimes de l'Holocaust, ja que el seu record és el 'millor homenatge' per a aquelles persones que van lluitar per la llibertat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.