SI Sant Cugat veu en Núria Cadenas el 'nou to' que necessita el partit


  • Comparteix:

Cadenas en una imatge d'arxiu / Font: Solidaritat.cat

Cadenas en una imatge d'arxiu / Font: Solidaritat.cat

La secció local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) interpreta l'elecció de Núria Cadenas com a nova presidenta de la formació com una mostra de l'aposta per la regeneració política que defensa el partit. SI, que va perdre la representació al parlament en les darreres eleccions, enceta una nova etapa on té la voluntat de ser al costat del procés d'autodeterminació i 'vigilar que no hi hagi cap desviació'.

Núria Cadenas és periodista i escriptora i una de les fundadores de l'organització independentista juvenil Maulets. Cadenas va ser detinguda i empresonada el 1988 acusada d'intent d'atemptat a una residència d'oficials de Barcelona, de pertànyer a banda armada i tinença il·lícita d'armes. Al 1992 va ser absolta dels càrrecs de pertinença a Terra Lliure per manca de proves i el mateix any recuperava la llibertat.

Cadenas ja va formar part de les llistes de SI a les eleccions del 2010. El coordinador local del partit, Jordi Manchón, veu en Núria Cadenas una nova emprenta al partit ja que aporta joventut i frescor i el relleu va en sintonia amb la política que propugna de la formació.

Jordi Manchón

És una notícia molt positiva. Som els primers en aplicar-nos la regeneració política que defensem. Aportarà frescor i un nou to al partit.


Manchón ha explicat que la formació seguirà de prop el procés que s'ha engegat a Catalunya que ha de desembocar en una consulta d'autodeterminació. El responsable del partit a la ciutat ha explicat que la formació ajudarà en 'tot el que calgui' en aquest camí i que estarà 'vigilant' que no hi hagi un canvi de rumb.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.