Recasens, de nou diputat gràcies a la renúncia d'Antoni Castellà


  • Comparteix:

Recasens i Ponsa ocupen el 27 i 29 a les llistes de CiU / Font: CiU

Recasens i Ponsa ocupen el 27 i 29 a les llistes de CiU / Font: CiU

El santcugatenc democristià Joan Recasens ha ocupat, finalment, un seient com a diputat de CiU al Parlament després de la renúncia del nou secretari d'Universitats, Antoni Castellà (UDC). La formació del nou govern d'Artur Mas, amb la devolució d'escons d'alguns dirigents, pot possibilitar també l'entrada de la convergent Àngels Ponsa. La mateixa Ponsa ha apuntat a Cugat.cat que la seva incorporació es farà efectiva en cas de renúncia del primer diputat que vingui de la llista per Barcelona.

Els resultats de les anteriors eleccions, en les quals CiU va perdre 12 escons, va deixar a les portes del Parlament els santcugatencs Joan Recasens i Àngels Ponsa. Recasens, president Intercomarcal d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a les comarques de Barcelona, ocupava el lloc número 27 a les llistes de CiU i des dimarts de la setmana passada exerceix de diputat arran de la renúncia de l'acta del nou secretari d'Universitats, Antoni Castellà (UDC).

Dins les seves responsabilitats parlamentàries, Recasens es manté a la comissions del Síndic de Greuges, Salut, Territori i Sostenibilitat i Benestar, Família i Immigració. En declaracions a Cugat.cat, Recasens s'ha mostrat entusiasmat de 'treballar pel país' en la seva tercera legislatura consecutiva.

Joan Recasens

Estem davant una legislatura apassionant, ja veurem com acaba. Però contribuir-hi de nou és un honor. És treballar per reflotar el país.


En clau local, Recasens va ser president d'UDC i regidor durant 24 anys a l'Ajuntament, ocupant diferents càrrecs com el de tinent d'alcalde de Serveis Territorials i Presidència.

En el cas d'Àngels Ponsa, la mateixa santcugatenca ha explicat a Cugat.cat que és probable la seva entrada al Parlament si es produeix una nova renúncia per a les llistes de Barcelona. Ponsa, que anava al lloc 29, ha estat regidora a l'Ajuntament de Sant Cugat i també al de Sant Quirze.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Son unos artistas de la supervicencia.

Juan Carlos Sala Garrido. Enviat el 31/gen/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.