Jordi Carreras opta a la reelecció com a president local del PP


Temes relacionats

El PP presenta al·legacions per eliminar la vessant ideològica del Pla d'Igualtat ( 3/mai/13)

Bruno de Salvador, el nou responsable de coordinació del PP comarcal (23/abr/13)

El PP vol que Martorell i Recoder s'expliquin pel 'cas Método 3' ( 3/abr/13)


  • Comparteix:

El portaveu del PP, Jordi Carreras, en una imatge d'arxiu

El portaveu del PP, Jordi Carreras, en una imatge d'arxiu

L'actual president del PP, Jordi Carreras, és l'únic militant que opta a presidir la junta local del partit, després d'haver estat l'únic candidat que ha presentat els 33 avals necessaris per ocupar el càrrec. L'equip de Carreras està format per prop de 20 persones, entre les quals destaquen els actuals regidors Bruno de Salvador, Álvaro Benejam i Maria Dolors Domènech. L'assemblea per elegir la nova junta tindrà lloc aquest divendres a les sis de la tarda a la seu local del partit. Carreras ha avançat a Cugat.cat que la seva intenció és presentar-se com a alcaldable d'aquí a dos anys, però ha puntualitzat que aquesta qüestió l'haurà de decidir el partit en el moment adequat.

Jordi Carreras ocupa el càrrec de president de la junta local des del juny de 2010 i també el de portaveu des del maig de 2011. El partit elegeix aquest divendres una nova junta amb la vista posada en les eleccions municipals. De fet, Carreras ha explicat que l'objectiu de la seva candidatura és ampliar la base social del partit i donar-se a conèixer de cara a aquesta cita electoral.

Jordi Carreras

Volem continuar ampliant la base del partit i donar a la junta un caràcter més executiu. Tot això és per abordar la preparació de les municipals.


L'actual portaveu ha manifestat la seva intenció de presentar-se com a cap de llista en les properes eleccions municipals, però ha puntualitzat que es tracta d'una qüestió que haurà de decidir el conjunt del partit d'aquí a uns mesos. En cas que la seva candidatura surti elegida, els actuals regidors Álvaro Benejam i Bruno de Salvador ocuparan la secretaria general i la coordinació del grup municipal, respectivament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Democraacia interna dels partits IGUAL a pura endogamia

Narcís Clavell. Enviat el 7/mai/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.