El PSC aposta per implicar les escoles de música privades al sistema públic


Temes relacionats

Les escoles de música organitzen un debat per demanar subvencions ( 3/jul/13)


  • Comparteix:

Imatge de la reunió de dimecres passat

Imatge de la reunió de dimecres passat

El PSC aposta per estrènyer els lligams entre les escoles locals de música privades i l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels per garantir l'accés a aquest tipus d'ensenyament. En aquest sentit, els socialistes proposen, entre d'altres mesures, ampliar el servei públic amb places als centres de titularitat privada.

La formació ha defensat la necessitat d'encaixar el model d'escola municipal de música amb les escoles privades per garantir aquest tipus d'ensenyament com a servei públic.

En aquest sentit, el PSC aposta per una col·laboració público-privada que posi a disposició places a les escoles privades i concretar un sistema de tarifació social. A més, demana a l'Ajuntament mesures per evitar la competència deslleial. El portaveu del grup municipal socialista, Ferran Villaseñor, ha explicat que l'objectiu final és garantir que cap nen es quedi sense estudiar música per motius de renda.

Ferran Villaseñor

Durant molt temps l'escola municipal i les privades no han tingut relació. Proposem que hi hagi contacte i que cap nen es quedi sense estudiar música per motius de renda.


La proposta dels socialistes, que traslladarà a l'equip de govern, arriba després que les escoles de música privades de Sant Cugat hagin criticat la manca d'ajuts per part de les administracions públiques. Els centres van organitzar dimecres passat una reunió per trobar solucions i idees de viabilitat en el marc d'aquesta situació.

El PSC, que va assistir al debat, ha lamentat l'absència dels representants de l'equip de govern. La trobada, celebrada a Aula de So, també va comptar amb l'assistència del responsable de l'àrea de Gestió de Serveis a les Persones de l'Ajuntament, Xavier Fornells; el director de l'Escola de Música, Carles Miró; el director d'Aula de So, Martí Marín; la directora de Fusió, Gemma Navarra, la regidora del PP, Maria Dolors Domènech; i el membre de la CUP, Aniol Pros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.