L'Ajuntament nega als veïns de Coll Favà que s'hagi decidit l'emplaçament definitiu de la Comissaria dels Mossos


  • Comparteix:

Els veïns més pròxims ja diuen que no volen els Mossos en aquest emplaçament.

Els veïns més pròxims ja diuen que no volen els Mossos en aquest emplaçament.

L'Ajuntament ha negat rotundament que s'hagi decidit ja l'emplaçament definitiu que acollirà la comissaria dels Mossos d'Esquadra, el 2006, un cop es despleguin a la ciutat. No obstant, la Junta de veïns de Coll Favà assegura que l'alcalde els ha proposat que el barri acolli la comissaria i els veïns més propers a aquests terrenys ja han començat a aixecar veus en contra de la construcció d'aquestes dependències a tocar de casa seva.

La Junta de l'Associació de veïns assegura que en la reunió celebrada amb l'alcalde, el passat 18 de novembre, Lluís Recoder els va explicar que la pastilla de terreny que hi ha entre la Ronda Nord i l'avinguda de Vullpalleres és el 'millor emplaçament' per ubicar la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra.

La comissaria ocuparia uns 1.200 metres quadrats, dels quals 700 serien per les dependències de la Policia catalana en un edifici de dues plantes.
El sotspresident de la junta de veïns, Jesús Peribáñez, ha estat l'encarregat de confirmar aquesta reunió:

Jesús Peribáñez

Ens va dir que era el millor lloc però nosaltres ho volem compartir amb els veïns. Hem quedat amb l'alcalde i tècnics dels Mossos.


Els veïns més pròxims a l'Avinguda Vullpalleres ja han posat el crit al cel i s'oposen a la seva construcció. Peribáñez diu que caldrà ara buscar el consens amb tots els veïns en Assamblea extraordinària:

Jesús Peribáñez

La Junta no ens oposem a la seva construcció però cal que tots els veïns hi puguin dir la seva. Els més propers estan enfadats.


Tot i que els veïns donen la construcció per feta, en canvi, la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, nega que hi hagi cap decisió presa i diu que s'estudien diversos emplaçaments encara:

Mercè Conesa

No tenim cap notícia sobre això. No és cert que haguem decidit l'emplaçament definitiu. S'estudien amb els Mossos diversos terrenys.


Segons explica la junta, l'alcalde els va informar ja de quines característiques tindria la futura Comissaria on treballaria una dotació de 90 mossos, en tres torns. A més es construiria un vial de connexió entre l'avinguda Vulpalleres i la Ronda Nord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.