Sant Cugat, al costat de Cerdanyola per frenar l'acumulació de residus a Suceram


Temes relacionats

Sant Cugat i Cerdanyola confirmen l'emmagatzematge de residus de TMA (25/jul/13)

ICV-EUiA porta l'activitat de TMA a Suceram al Parlament (25/jul/13)

Plataformes de la ciutat volen saber què fa TMA a l'antiga nau de Suceram (24/jul/13)


  • Comparteix:

Imatge de les instal·lacions de TMA / Font: Entitats denunciants

Imatge de les instal·lacions de TMA / Font: Entitats denunciants

La ciutat es posarà al costat de Cerdanyola per tirar endavant les mesures que el municipi veí decideixi per frenar l'acumulació de residus que TMA Grupo Sánchez està fent a l'antiga nau de Suceram. Com ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa, a Cugat, ha de ser el consistori cerdanyolenc qui emprengui accions per aturar aquesta activitat, ja que té lloc al seu terme municipal, tot i que l'accés al recinte pertanyi a Sant Cugat.



Un cop verificada l'acumulació de residus sense disposar dels permisos necessaris, els dos consistoris actuaran de manera coordinada per aturar aquesta activitat. Ho ha explicat Conesa a l'últim 'Línia directa amb l'alcaldessa' de la temporada. Segons ella, els dos municipis s'han coordinat a partir de la denúncia veïnal per esclarir els fets i seguiran treballant, ja que l'activitat i l'accés a l'espai pertany a Cerdanyola i Sant Cugat, respectivament.

Mercè Conesa

L'activitat té lloc a Cerdanyola però l'accès pertany a Sant Cugat. Si Cerdanyola es plantegés clausurar l'activitat els hauríem d'acompanyar des de Sant Cugat.


L'alcaldessa també ha manifestat les seves intencions de contactar amb els responsables de la companyia per transmetre el malestar de la ciutat per desenvolupar una activitat per a la qual no disposa de llicència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.