Sant Cugat per la Independència veu assolits els objectius de la Via Catalana


Temes relacionats

Sant Cugat, una baula més en l'èxit de la Via Catalana (11/set/13)

Partits i entitats renoven el compromís nacional amb l'ofrena a Rafael Casanova (11/set/13)

Puig vol la implicació de Valldoreix en el procés cap a la llibertat (11/set/13)


  • Comparteix:

Una gran operació logística que ha aconseguit els seus objectius. Així valoren els responsables de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) la cadena humana per la independència celebrada aquest Onze de Setembre. Sant Cugat per la Independència ha destacat, en una entrevista a Cugat.cat, el civisme dels participants i assegura que ja té la mirada posada en properes accions per continuar amb la tasca de difusió del dret a decidir.

3.500 santcugatencs han ocupat els trams designats en la participació a la Via Catalana que ha encerclat la central nuclear de Vandellós. Els responsables de la secció local han fet balanç del desplegament santcugatenc d'aquest dimecres al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM). Els organitzadors consideren aconseguit el ressò internacional que perseguia la iniciativa a l'hora que també ha servit per posar de manifesta la capacitat organitzativa del poble català, com ha dit el president de la secció local de l'ANC, Vicenç Alegre.

Vicenç Alegre

Ha estat una operació logística i organitzativa que pocs països tenen aquesta capacitat. A més, s'ha fet a base de voluntariat i hores d'esforç per part de tothom.


Alegre també ha indicat que Sant Cugat per la Independència continua amb la seva tasca i aquest dissabte tornaran a sortir al carrer per fer difusió del dret a decidir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.