ERC insta l'Ajuntament a retirar la bandera espanyola i hissar l'estelada


  • Comparteix:

Èric Gómez i Mireia Ingla durant la roda de premsa

Èric Gómez i Mireia Ingla durant la roda de premsa

ERC reclama que l'Ajuntament retiri la bandera espanyola del consistori i que en el seu lloc onegi l'estelada fins que Catalunya assoleixi la independència. Els republicans interpreten que després de la resposta ciutadana a la Via Catalana és moment que els responsables polítics comencin a donar 'mostres de valentia'.

Segons ERC, la participació a la Via Catalana per la Independència d'aquest Onze de Setembre és una nova demostració que hi ha una majoria favorable a l'estat propi, tant al país com a la ciutat. És per això que la formació independentista considera que ara és moment que polítics i institucions actuïn amb valentia.

El secretari de Política Municipal d'ERC, Èric Gòmez, ha reclamat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que retiri la bandera i ha exigit als polítics que no deixin 'tota la feina' als ciutadans en el procés cap a l'autodeterminació.

Èric Gómez

L'alcaldessa ha de reflexionar, no podem tenir la bandera espanyola a les nostres institucions. No es pot demanar que els ciutadans facin tota la feina.


La secció local dels republicans s'ha mostrat novament convençuda que hi haurà consulta i que aquesta tindrà lloc l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.