La 3a Diada per la Independència arriba a Sant Cugat de la mà de la JNC


  • Comparteix:

La JNC celebra avui la seva diada / Font: JNC

La JNC celebra avui la seva diada / Font: JNC

La branca local de la JNC celebra aquest dissabte la 3a Diada per la Independència, després d'anul·lar l'esdeveniment la setmana passada per la pluja. El secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, participaran en l'acte, que tindrà lloc al passeig dels Castanyers, al recinte del Monestir, a partir de les vuit del vespre.

La 3a Diada per la Independència combina actuacions musicals i parlaments polítics en una cita que comptarà amb la presència del secretari d'Organització CDC, Josep Rull, i l'alcaldessa, Mercè Conesa. Es tracta de la tercera edició d'un esdeveniment reivindicatiu en què també participarà la presidenta de la JNC, Marta Pascal, i el president de la secció local, Jordi Domingo. La diada, que la setmana passada es va suspendre per les condicions meteorològiques, també acollirà una botifarrada.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.