Conesa defensa el seu suport a la Via Catalana davant la recriminació del PP


Temes relacionats

El PP es desmarca dels actes locals de la Diada i reprova la hissada de l'estelada (10/set/13)


  • Comparteix:

Conesa amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, durant la celebració de la Via Catalana / Font: Localpres

Conesa amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, durant la celebració de la Via Catalana / Font: Localpres

L'alcaldessa, Mercè Conesa, referma el seu compromís amb el sobiranisme al ple municipal després que el PP li recriminés el seu suport a la Via Catalana i la hissada de l'estelada l'Onze de Setembre. Conesa ha reiterat la compatibilitat del seu posicionament amb la seva responsabilitat després que el PP considerés que havia 'abusat del seu càrrec'.

El portaveu del PP, Jordi Carreras, ha recriminat a l'alcaldessa la seva actitud respecte la mobilització ciutadana de l'Onze de Setembre en considerar que ha estat 'un abús' del seu càrrec. Segons el dirigent popular, Conesa no ha actuat com l'alcaldessa de tots els santcugatencs.

Jordi Carreras

Ha actuat com una militant de CDC i ha utilitzat el seu càrrec per uns fins que no consten al seu programa. No té legitimitat per fer-ho.


Conesa ha recordat el seu plantejament al voltant de la possible independència però ha reivindicat el seu tarannà democràtic assegurant que és com duu a terme la seva tasca.

Mercè Conesa

És el meu posicionament i l'assumeixo. En cap cas vull imposar les meves idees. Defenso la democràcia i és el que faig des de l'alcaldia.


En referència a la Via Catalana, Conesa l'ha qualificada d''acte ciutadà de llibertat d'expressió, democràtic i respectuós'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.