La uaSC presenta diverses propostes de cara la futura Llei Electoral catalana


  • Comparteix:

La uaSC planteja propostes de cara el debat de la Llei Electoral

La uaSC planteja propostes de cara el debat de la Llei Electoral

La uaSC vol més compromís de les formacions polítiques amb el seu programa electoral. Aquesta és la voluntat del paquet de propostes que la formació d'independents farà arribar als partits parlamentaris de cara al debat de la futura Llei electoral catalana. En l'àmbit local, la uaSC vol més presència dels barris en el cartipàs municipal.

El membre de l'executiva Xavier Barbany ha explicat a Cugat.cat com afectaria a Sant Cugat les propostes d'àmbit municipal. En aquest sentit, la uaSC vol que dels 25 regidors 15 provinguin de les llistes dels partits i els 10 restants siguin representants dels barris.

Xavier Barbany

Cal un equilibri entre el pes dels partits i els barris de la ciutat. 15 regidors han de sorgir de les llistes dels partits i després cada barri ha de tenir dos representants.


La formació, que no compta amb representació al ple, posa sobre la taula la possibilitat que la ciutadania sigui consultada per tirar endavant propostes que els partits polítics no incloguin en els seus programes electorals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.