La nova ordenança de terrasses incidirà en el mobiliari de bars i restaurants


  • Comparteix:

L'Ajuntament preveu una nova ordenança sobre terrasses de bars i restaurants

L'Ajuntament preveu una nova ordenança sobre terrasses de bars i restaurants

L'equip de govern incorporarà a l'ordenança sobre terrasses de bars i restaurants una regulació més específica sobre el mobiliari d'aquests espais. La nova ordenança està en fase de redacció i està previst que la proposta arribi al ple entre novembre i desembre.

L'objectiu és regular amb més precisió el requisits d'elements del mobiliari com parasols i estufes, ja que s'ha incrementat el nombre de terrasses a la ciutat en els darrers anys. De fet, el president del consell de barri Centre-Est, Josep Romero, ha explicat aquest dilluns que s'ha passat d'unes 50 terrasses a unes 150, com a conseqüència de la crisi i de la nova llei antitabac.

El nou redactat preveu regular aspectes visuals i de mesura, entre d'altres qüestions. La intenció de l'equip de govern és que la nova ordenança comenci a funcionar durant el primer trimestre del 2014, després de la seva aprovació al ple municipal, segons Romero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.