El diputat del PP Pere Calbó alerta d'una estratègia per deslegitimar els Mossos


  • Comparteix:

El diputat s'ha reunit aquest divendres amb membres del PP

El diputat s'ha reunit aquest divendres amb membres del PP

El diputat del PP Pere Calbó ha atribuït a diversos partits i col·lectius una estratègia per fomentar la 'mossofòbia' i deslegitimar el cos policial. Calbó, que aquest divendres s'ha reunit amb el PP local, ha qualificat d''irresponsabilitat' la prohibició de les pilotes de goma com a acord polític per mantenir al director general de la Policia, Manel Prat.

Segons el també portaveu del grup parlamentari del PP a la comissió d'Interior, els atacs a les unitats dels Mossos d'Esquadra Brimo i Arro, així com la polèmica per les pilotes de goma i per determinades actuacions d'agents responen a una estratègia per deslegitimar el cos policial. Calbó ha atribuït aquesta estratègia a determinats col·lectius i partits, que no ha concretat, però l'ha definit com un intent per fomentar la 'mossofòbia'.

Pere Calbó

Respon a una estratègia de deslegitimació de l'ordre públic i l'hem definida com a mossofòbia. Això no vol dir que si un agent fa una acció que no es correcte tingui conseqüències.


Calbó també s'ha referit a la prohibició del Parlament de les pilotes de goma. Segons el diputat del PP i secretari segon de la mesa de la cambra, la decisió s'ha pres sense proposar una alternativa a aquests projectils. Per Calbó, s'ha preferit mantenir el director general de la Policia, Manel Prat, a garantir el sistema d'ordre públic, una mesura que considera 'irresponsable'.

Pere Calbó

S'ha preferit mantenir un director general que mantenir un sistema d'ordre públic. Reclamem totes les eines per garantir la seguretat.


En aquest sentit, Calbó ha reivindicat per als Mossos d'Esquadra els recursos necessaris per mantenir el sistema de seguretat públic. En referència a l'increment de robatoris a Sant Cugat, el diputat ha apostat per fomentar les accions preventives dels cossos de seguretat i dotar-les de recursos i eines, més enllà d'actuar una vegada ja s'ha produït el delicte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.