El model de ciutat verda i intel·ligent de Sant Cugat arriba a les Terres de l'Ebre


  • Comparteix:

Sant Cugat fa dos anys que va obrir el camí de l'Smart City / Foto: Localpres

Sant Cugat fa dos anys que va obrir el camí de l'Smart City / Foto: Localpres

Tortosa coneix aquest dimarts l'experiència local com a Smart City i ciutat verda de la mà de l'alcaldessa, Mercè Conesa, a la jornada 'Territoris Smart'. L'acte serveix per sensibilitzar empreses i administració a l'hora de consolidar la responsabilitat social com una prioritat.

El prototip de ciutat verda i intel·ligent de Sant Cugat servirà d'exemple en una jornada sobre 'Smart Cities' que té dos objectius. D'una banda, l'acte vol refermar la responsabilitat social com un dels eixos per desenvolupar el model econòmic dels territoris. De l'altra, pretén que les empreses i l'administració prenguin consciència de la importància de la sostenibilitat.

L'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el director general de Desenvolupament Rural de la Generalitat, Jordi Sala. La jornada està organitzada per l'Ajuntament de Tortosa i el Consorci pel Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.