La uaSC reclama que Sant Cugat entri a la zona 1 del transport públic metropolità


Temes relacionats

La uaSC encoratja Conesa a complir les promeses sobre la zona 1 de transport públic (12/jul/11)


  • Comparteix:

Els FGC, principal mitjà de transport públic de Sant Cugat

Els FGC, principal mitjà de transport públic de Sant Cugat

La uaSC torna a demanar que Sant Cugat passi a la zona 1 del transport metropolità. La formació, que no té presència al ple, assegura que es va perdre una oportunitat per fer aquest pas quan Lluís Recoder era conseller de Territori i Sostenibilitat.

La uaSC ha criticat l'equip de govern, de CiU, perquè ha incomplert en diverses ocasions la promesa d'incloure Sant Cugat a la zona 1 de transport públic. El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, considera que és hora de posar fil a l'agulla en aquesta qüestió perquè el preu de la tarifa de la zona 2 ha crescut molt en els darrers anys.

Jaume Massanés

És important destacar que en els últims anys els increments de les tarifes de la T-10 de dues zones s'han incrementat gairebé el triple d'allò que ha augmentat el cost de vida.


El posicionament de la uaSC arriba després que l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) anunciés un augment dels títols de transport d'un 3'5% de mitjana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.