La Generalitat abonarà el Fons de Cooperació Local 2013, segons Conesa


Temes relacionats

El PSC reclamarà al ple el retorn de la partida del Fons de Cooperació Local (29/gen/14)

L'Ajuntament reclama mantenir els 450.000 euros d'aportació de la Generalitat (11/gen/14)


  • Comparteix:

Ajuntament de Sant Cugat

Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat recuperarà la partida corresponent al Fons de Cooperació Local de 2013, que s'enfila a 450.000 euros. Segons l'alcaldessa, Mercè Conesa, la Generalitat ha acceptat el recurs presentat pel consistori i aquesta quantitat serà reintegrada en el pressupost 2014.



L'Ajuntament va presentar al·legacions al Fons de Cooperació Local del 2013, del qual el municipi quedava exclòs arran dels canvis en els criteris de distribució. La intenció de la Generalitat era deixar fora del fons els ajuntaments als quals la Participació en els Ingressos de l'Estat (PIE) era superior a l'aportació de la Generalitat. Les previsions de l'Ajuntament situaven aquesta pèrdua en 450.000 euros.

A l'entrevista al programa 'Línia directa', Conesa ha anunciat que el recurs ha estat acceptat i que el consistori recuperarà íntegrament aquesta quantitat.

Mercè Conesa

No ens podem permetre perdre aquesta aportació. Hem presentat recurs a la Generalitat i aquesta ja ha dit que la recuperarem íntegrament.


Les al·legacions del consistori assenyalaven que probablement l'Ajuntament hauria de retornar, una vegada feta la liquidació, una part de la Participació en els Ingressos de l'Estat (PIE) per una previsió inicial molt optimista. Això deixava Sant Cugat sense accedir al Fons de Cooperació Local i havent de retornar part del fons estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.