La JSC diu que 'Saló Habitatge Sant Cugat' és només especulatiu i presenta un saló alternatiu


  • Comparteix:

La nova executiva està liderada per David Gutiérrez.

La nova executiva està liderada per David Gutiérrez.

La nova executiva local de la Joventut Socialista de Catalunya que encapçala David Gutiérrez presentarà un Saló d'Habitatge alternatiu al que se celebrarà entre el 2 i el 4 d'abril a Sant Cugat. El nou organigrama de la branca juvenil del PSC es proposa en aquest nou període apropar les diferents tendències ideològiques als instituts de secundària.

El nou primer secretari de la secció local de la JSC, David Gutiérrez, considera que el saló immobiliari que organitzarà a Sant Cugat l'empresa P&E no respon a les necessitats d'emancipació juvenil. La fins ara secretària general i nova responsable de relacions institucionals, Aintzane Conesa, opina que el saló immobiliari respon només a interessos especulatius.

Aintzane Conesa

El saló immobiliari respon a interessos especulatius


La Joventut Socialista de Sant Cugat es marca l'apropament de la política al jovent com un dels eixos fonamentals del seu projecte. Gutiérrez proposa que les branques juvenils dels partits polítics tinguin més presència als mitjans de comunicació i que els instituts coneguin les propostes de les joventuts polítiques. El primer secretari socialista creu que els instituts haurien de seguir el model universitari pel que fa al debat polític.

David Gutiérrez

Volem apropar les iniciatives polítques dels partits polítics als instituts


La joventut política del PSC també reivindica la vigència de serveis públics com l'ensenyament, la sanitat i el transport. Gutiérrez afirma que el desig d'aconseguir més benestar social es farà des del diàleg i des del debat polític, en contraposició a altres grups que cremen constitucions, en referència indirecta a Maulets.

David Gutiérrez

Defensem les nostres iniciatives des del diàleg i el debat polític


Maulets ja ha respost a la secció local de la Joventut Socialista de Catalunya. Guim Pros, en nom del col·lectiu independentista, considera erroni confondre el diàleg i el debat polític amb la crema d'una constitució de cartró.

Guim Pros

Confondre diàleg amb cremar simbòlicament una Constitució de cartró és treure les coses de lloc. La Constitució Espanyola repetim no ens serveis als Països Catalans.


Tomàs Parpal, com a secretari d'organització, José Gallardo, com a adjunt de l'organització, Jesús Díaz, en el càrrec de secretari de relacions, Bernado Escudero com a secretari de Relacions amb entitats formen part de la nova junta local i Víctor Fraile com a secretari de comunicació tanquen el nou organigrama juvenil socialista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.