El PSC vol que CiU pressioni el govern per l'eliminació del transport en tres centres


Temes relacionats

ERC demana solucions ja a l'Ajuntament en relació al transport escolar ( 3/abr/14)

Les AMPA, a l'expectativa de les alternatives al transport escolar ( 3/abr/14)

Ferran i Clua, La Floresta i Leonardo, sense transport escolar el curs vinent ( 3/abr/14)


  • Comparteix:

Els regidors Ferran Villaseñor i Pere Soler

Els regidors Ferran Villaseñor i Pere Soler

El PSC reclama a l'equip de govern que insti el departament d'Ensenyament a mantenir el transport escolar no obligatori als centres educatius Ferran i Clua, La Floresta i Leonardo da Vinci. En cas que la Generalitat no faci marxa enrere, els socialistes proposen impulsar un estudi per modificar el traçat dels autobusos urbans.

La formació lamenta la decisió d'Ensenyament de no finançar el transport urbà que afecta aquests centres locals i la resta de ciutats vallesanes amb més de 50.000 habitants. El regidor del PSC, Ferran Villaseñor, demana a l'equip de govern consensuar una postura amb els altres grups del consistori i, en cas que la reducció tiri endavant, promoure estudiar possibles alternatives amb els busos urbans.

Ferran Villaseñor

Una possible solució és plantejar quina despesa implicaria modificar l'autobús urbà o crear una nova línia; també ens agradaria tenir una postura unitària.


L'assemblea local del PSC, d'altra banda, ha ratificat aquest dimecres Villaseñor com el candidat del partit a les futures eleccions municipals. El ja alcaldable manté la intenció d'intentar promoure un front de les forces d'esquerra.

A més, l'assemblea de l'agrupació de Premià de Mar també ha ratificat el santcugatenc David Gutiérrez com a alcaldable socialista d'aquest municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.