Una trentena de santcugatencs participen al Barcelona Harley Days


  • Comparteix:

Més de 12.000 motocicletes han participat en la 6a edició de la trobada / Foto: ACN

Més de 12.000 motocicletes han participat en la 6a edició de la trobada / Foto: ACN

Una trentena de membres de l'entitat santcugatenca Moto Club Rat Penats ha participat aquest diumenge en la 6a edició de la Barcelona Harley Days, la principal concentració de motos Harley Davidson de tot Europa. La trobada, que ha reunit més de 12.000 motocicletes d'aquesta marca, ha servit per donar a conèixer l'afició.

Barcelona ha estat aquest dissabte la capital europea de les motocicletes Harley Davidson. Els assistents han recorregut els carrers de la ciutat amb les seves motocicletes en una concentració protagonitzada pel bon ambient, tal com ha explicat un dels membres del Moto Club Rat Penats Antonio Serrano.

Antonio Serrano

És una passada això. Hi ha molta gent i molt ambient de motos. Vénen Harleys però també motos normals. Venen roba per a motoristes i diverses motocicletes.


El Barcelona Harley Days deixa un impacte econòmic d'uns vuit milions d'euros i posiciona la capital catalana com un referent en aquest tipus d'esdeveniments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.