La Festa Major del barri del Monestir arrenca amb el pregó d'Alberto Puerta


Temes relacionats

Els veïns del barri del Monestir organitzen un col·loqui sobre l'estat de la zona ( 2/oct/14)

El barri del Monestir celebra la Festa Major amb el pregó d'Alberto Puerta (29/set/14)


  • Comparteix:

Alberto Puerta / Foto: Iglesia-santcugat.com

Alberto Puerta / Foto: Iglesia-santcugat.com

La Festa Major del barri del Monestir comença aquest divendres de manera oficial amb el pregó del membre de la Missió Evangelista de Sant Cugat Alberto Puerta. L'acte, que tindrà lloc a partir d'un quart de vuit del vespre a la plaça d'en Coll, anirà seguit d'una actuació de gospel a càrrec del grup Esencia de la vida i de concerts protagonitzats per les bandes locals Els Escarabats, Cuarteto Cugat i Perbersions.

Després de la taula rodona d'aquest dijous en què s'ha debatut els reptes que té el barri, la Festa Major dóna el tret de sortida amb diverses propostes. Com a preludi del pregó, la plaça d'en Coll acollirà des de tres quarts i cinc de set de la tarda una sessió de música en directe a càrrec del casal Gigal.

El president de l'associació de veïns del barri, Andrés Ares, ha explicat que aquest any han volgut destacar la tasca social d'una entitat que té la seu a l'entorn del Monestir.

Andrés Ares

Hem pensat que havia de ser una entitat del barri i que es dediqués a temes socials.


La música continuarà com a protagonista després del pregó amb l'actuació de gospel d'Esencia de la vida, a partir de dos quarts de deu. El punt final a aquesta jornada el posaran les bandes locals Els Escarabats, Perbersions i Cuarteto Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.