L'AEU inicia avui el curs amb una xerrada sobre ètica social a l'empresa


  • Comparteix:

L'AEU ha programat una vintena d'activitats / Foto: AEU

L'AEU ha programat una vintena d'activitats / Foto: AEU

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) arrenca aquest dimarts el curs amb la conferència 'Ètica i responsabilitat social de l'empresa' a càrrec del professor d'Economia Antonio Argandoña. La xerrada tindrà lloc al Trade Center a dos quarts de sis de la tarda.

El nou curs de l'Aula d'Extensió Universitària presenta una programació eclèctica, que tracta des de l'impacte dels meteorits en la història fins a troballes artístiques excepcionals. El titular de la càtedra 'La Caixa' de responsabilitat social de l'empresa Antonio Argandoña iniciarà el curs amb una xerrada sobre ètica i responsabilitat social de l'empresa. El cicle de conferències, que tindrà lloc d'octubre a desembre, inclou una entrevista d'Eduard Jener al coreògraf i ballarí Àngel Corella i una ponència del president del Port de Barcelona, Sixte Cambra.

El periodista i crític de cinema Albert Beorlegui parlarà del film 'Allò que el vent s'endugué' i la magistrada Maria Ruiz Castejón explicarà com entendre les notícies judicials. També hi haurà una conferència musicada a càrrec dels alumnes de l'Escola Fusió i una xerrada sobre Samarcanda encapçalada per l'historiador de l'art Joan Astorch. En paral·lel, el curs inclou quatre sessions d'un seminari sobre troballes artístiques excepcionals que imparteix la doctora en Belles Arts Carolina Camañes.

A més, es duran a terme tres tertúlies sobre la vida vista des d'una oficina de farmàcia, el batxillerat dels nostres temps i les explicacions del metge. Les noves tecnologies seran presents al curs amb diverses sessions i s'oferiran visites culturals a equipaments com el Castell de Peralada, el Claustre de Sant Domènec i Castelló d'Empúries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.