El santcugatenc Álex Clavijos participa a la semifinal del concurs Cuiner de l'Any


  • Comparteix:

Restaurant on treballa el santcugatenc

Restaurant on treballa el santcugatenc

La segona semifinal de la 6a edició del concurs Cuiner de l'Any (CCA) se celebra aquest dimecres a l'Escola d'Hostaleria i Turisme (CETT) de Barcelona. El cap de cuina del restaurant local Vadebacus, el santcugatenc Álex Clavijo, ha estat un dels quatre cuiners catalans escollits per representar el país a la semifinal del concurs d'àmbit estatal.

El Concurs Cuiner de l'Any (CCA) és una cita gastronòmica dirigida a xefs professionals que es desenvolupa a través de quatre semifinals que se celebren per tot l'Estat espanyol. Els cuiners que concursen són avaluats per quatre paràmetres: presentació i innovació, gust i aroma, composició i preparació correcta.

Els menús del concurs estan formats per un entrant, un plat principal i unes postres, i no poden superar el preu de 16 euros en productes. Dels vuit cuiners que s'han classificat per a aquesta segona semifinal del concurs, només dos passaran a la final, que se celebrarà a la Fira Alimentària 2016, on es reuniran els vuit classificats de les quatre semifinals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.