Els actes del Dia Mundial del Parkinson s'obren parlant d'ajudes als malalts


Temes relacionats

14 entitats socials de Sant Cugat busquen microdonacions d'un euro a Teaming (10/des/14)

Una conferència dóna les claus per fer front a les dificultats del Parkinson (20/jun/13)


  • Comparteix:

Els actes començaran a la Casa de Cultura / Foto: Casadecultura.santcugat.cat

Els actes començaran a la Casa de Cultura / Foto: Casadecultura.santcugat.cat

Les activitats del Dia Mundial del Parkinson comencen aquest dijous amb la conferència 'Aspectes socials, recursos i ajudes en la malaltia del Parkinson'. La xerrada, que té lloc a les set de la tarda a la Casa de Cultura, informarà dels recursos i les ajudes que les diferents administracions posen a disposició de les persones afectades. La iniciativa està impulsada per la secció local de l'Associació Catalana del Parkinson (ACAP).

Conferència
La treballadora social de la unitat de la memòria de la Mútua de Terrassa Gemma Torné oferirà aquest dijous la xerrada 'Aspectes socials, recursos i ajudes en la malatia del Parkinson'. Serà a la Casa de Cultura, a les set de la tarda.

Taula informativa
Aquest dissabte, coincidint amb el Dia Mundial del Parkinson, la delegació local muntarà una paradeta informativa a la plaça d'Octavià per donar a conèixer l'associació i els serveis que ofereix.

Venda de roses
L'entitat PimPam Pum destinarà els beneficis que obtingui aquest any en la venda de roses de Sant Jordi a la delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson. La parada estarà instal·lada el 23 d'abril a la plaça d'Octavià.

Concert benèfic
L'aula magna de l'escola de música Victòria dels Àngels acull el dissabte 25 d'abril un concert de Joventuts Musicals en benefici de l'associació santcugatenca. La soprano Belén Roig, el baríton Sebastià Peris i el pianista Jesús López interpretaran àries i dues d'òperes i fragments de sarsueles.

El preu de les entrades és de 10 euros. Es poden comprar de forma anticipada a Pleniluni Musical (carrer Vallès, 92) i a la recepció de la Casa de Cultura per vuit euros. Per a informació i reserves, es pot escriure a santcugat@catparkinson.org



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.