La Xarxa de Ciutats Innovadores fa parada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat ha acollit la segona jornada de treball de la Xarxa de Ciutats Innovadores

Sant Cugat ha acollit la segona jornada de treball de la Xarxa de Ciutats Innovadores

El Museu del Monestir ha acollit aquest dijous la segona jornada de treball de la Xarxa de Ciutats Innovadores, que ha tingut per objectiu compartir coneixements i experiències entre representants d'empreses i de 12 municipis catalans. Sant Cugat ha compartit quatre projectes que engloben àmbits com el social, el funcionament intern del govern local, l'urbanisme i l'emprenedoria.

Després de Terrassa, la segona ciutat encarregada d'acollir una jornada de treball de la Xarxa de Ciutats Innovadores ha estat Sant Cugat. La regidora d'Innovació i Comunicació, Joana Barbany, ha explicat a Cugat.cat que el propòsit final de la trobada és intercanviar coneixement i aplicar a la ciutat el que s'ha après.

Joana Barbany

Es tracta de recollir coneixement i experiències d'altres ciutats i també explicar que fem nosaltres perquè altres ciutats ho puguin aplicar. Jo em quedo amb el que poguem aprendre per després aplicar-ho a Sant Cugat.


A més de ser un espai per posar en comú experiències, la jornada d'aquest dijous ha servit perquè el president de Lead To Change (LTC) i especialista en ajudar a les empreses a desplegar models d'innovació, Xavier Marcet, fes una presentació sobre la creació de valor públic vinculat als models d'innovació pública.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.