'La Tarda' es trasllada a Torrefarrera amb motiu de la Setmana Cultural del municipi


  • Comparteix:

Un exterior de 'La Tarda'

Un exterior de 'La Tarda'

El programa de La Xarxa 'La Tarda', produït per Cugat.cat, s'emet aquest divendres des de Torrefarrera, per tal de mostrar les activitats vinculades a la 18a Setmana Cultural d'aquesta localitat del Segrià. Des de les quatre fins les set de la tarda, alguns representants del municipi passaran pels micròfons de l'espai radiofònic i explicaran els esdeveniments que durant nou dies ompliran el municipi de propostes lúdiques i culturals.

La plaça de Miremont serà l'escenari on l'equip de la 'La tarda', capitanejat per la periodista santcugatenca Marina Romero, abordarà diferents temes. L'esport local tindrà un espai especial. La responsable de l'exposició sobre la història de l'esport de Torrefarrera, que aquests dies acull el municipi, Rosalia Piqué, donarà veu a l'esport del municipi, al costat de representants dels clubs esportius Rural Runners i Bikers Torrefarrera.

La música també tindrà un lloc al programa. Alumnes de l'Escola de Música del municipi i el grup de pop-rock Blue Rain, interpretaran algunes cançons i organitzadors del festival Re-Sona explicaran el projecte als micròfons de 'La Tarda'.

La gastronomia local estarà representada per la Pastisseria Casals, la més antiga del poble. La representació institucional anirà a càrrec de l'alcalde, Jordi Latorre, i la primera tinenta d'alcalde i regidora de Cultura, Carme López.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.