El Sant Cugat Experience continua avui amb moda, gastronomia, comerç i música


  • Comparteix:

Imatge promocional del Sant Cugat Experience

Imatge promocional del Sant Cugat Experience

La segona jornada del Sant Cugat Experience arrenca aquest divendres amb una programació d'activitats dedicada al món de l'empresa, el comerç, l'emprenedoria i la innovació. Entre les propostes també destaquen una mostra de gastronomia d'autor, un concurs de dibuix infantil, un taller de dansa creativa i màgia per a nens i cinc actuacions musicals.

La jornada començarà a les nou del matí amb un Tour Empresarial que aplegarà una cinquantena de persones que visitarà els principals parcs empresarials de la ciutat.

A les onze del matí es posa en marxa l'Únic Fashion Market amb una exposició de dissenyadors catalans, a la plaça de Pep Ventura.

A les dotze del migdia, es presentarà la nova targeta de fidelització de Sant Cugat Comerç i es podran visitar l'espai d'emprenedoria i empresa organitzat per Sant Cugat Actiu a la plaça d'Octavià.

Una de les novetats de la jornada serà el primer Datathon al STC Trade Center. En aquesta activitat, dirigida a joves desenvolupadors d'aplicacions per a mòbils, l'Ajuntament posarà al seu abast 'open data' per crear una 'app' de servei a la ciutadania. Les tres millors propostes rebran premis materials i en metàl·lic.

Durant tot el dia, al Sant Cugat Experience hi haurà activitats relacionades amb la gastronomia, el turisme, els esports, l'empresa, la cultura, el comerç, la música i la infància. El programa inclou una oferta per a tots els públics i famílies amb l'objectiu de mostrar el millor de Sant Cugat al conjunt de públic de tota l'Àrea Metropolitana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.