El nou secretariat de l'ANC tindrà representació santcugatenca


Temes relacionats

Més d'un centenar de socis de l'ANC voten a Sant Cugat el nou secretariat ( 9/mai/15)

100 persones fan el compte enrere per a les eleccions del 27S amb l'ANC (27/abr/15)

Shirka Sinche, nova coordinadora de l'ANC de Sant Cugat ( 5/abr/15)


  • Comparteix:

Tres santcugatencs s'incorporen al nou secretariat / Foto: ANC

Tres santcugatencs s'incorporen al nou secretariat / Foto: ANC

Tres santcugatencs s'incorporaran al nou secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Es tracta de Jaume Terribas, Joan Contijoch i Manel Porta, que han estat elegits per formar part d'aquest òrgan després de les votacions que l'entitat ha dut a terme aquest dissabte.

D'aquesta manera, i segons els resultats provisionals, els tres membres santcugatencs s'incorporen al secretariat, que està format per 75 persones. Jaume Terribas ha obtingut l'onzè lloc dins la llista de representació nacional, amb 2.229 vots, i Joan Contijoch ocupa el dinovè lloc, amb 1.859 vots. Tots dos repeteixen en el càrrec. En el cas de l'excoordinador de la delegació local de l'ANC Manel Porta, entra dins el secretariat com a representació territorial del Vallès Occidental amb 560 vots.

El també excoordinador de la comarca Manel Porta ha afirmat a Cugat.cat que un dels seus objectius en aquest nou càrrec és facilitar la comunicació entre les territorials i el secretariat nacional.

Manel Porta

Una de les coses que voldria portar és que hi hagués una comunicació ben fluida entre les territorials i el secretariat nacional i, evidentment, reforçar el paper de la societat civil per continuar empenyent com ho han fet fins ara.


Tot i la renovació del secretariat, l'ANC seguirà el mateix full de ruta, ja que es va portar a aprovació el 12 d'abril passat a l'assemblea general ordiària celebrada a Lleida, com ha explicat Joan Contijoch.

Joan Contijoch

El full de ruta necessàriament, perquè està aprovat per l'Assemblea General i pel que fa al pla d'actuació es podria modificar, però si es modifiqués, seria molt perillós perquè no podem perdre temps. El 27 de setembre és demà passat i per tant d'avui tenim molt poc temps i de demà passat en tenim molt poc.


També optava a entrar al secretariat el santcugatenc Miquel Delclòs, que no ha obtingut vots suficients.

El nou secretariat nacional es reunirà dissabte vinent i serà l'encarregat de decidir el nom del relleu de Carme Forcadell com a presidenta de l'Assemblea, així com altres càrrec orgànics com el vicepresident, el tresorer i el secretari.















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.