L'Assemblea per l'Escola Bilingüe fa una festa avui a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Fragment del cartell de l'acte / Foto: Assemblea Escola Bilingüe

Fragment del cartell de l'acte / Foto: Assemblea Escola Bilingüe

L'Assemblea per l'Escola Bilingüe (AEB) organitza aquest diumenge la Festa per una Escola Bilingüe, a partir de les onze del matí, a la plaça d'Octavià. L'acte tindrà la presència, entre d'altres, de Societat Civil Catalana (SCC) i Ciutadans i oferirà activitats infantils i estands informatius per explicar a les famílies la tasca del col·lectiu per assegurar i garantir el dret dels alumnes a rebre l'ensenyament en català i castellà en la mateixa proporció.

L'assemblea territorial de l'entitat ha escollit Sant Cugat per fer la festa per ser la primera ciutat de la zona en constituir una entitat de pares i mares que treballés per l'educació en castellà i català, segons la presidenta local de l'assemblea i portaveu, Ana Losada. La presidenta de l'AEB considera que cal fer 'activitats en positiu' per fer arribar a les famílies que tenen el dret d'escollir l'ensenyament que volen per als seus fills i filles.

Ana Losada

El que volem és dir que tenim la llibertat per triar l'escola bilingüe. Respectem qui vol la immersió lingüística.


A l'acte, hi intervindrà el president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, i hi assistiran socis de l'entitat procedents de ciutats de l'àrea metropolitana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.