Pantaleó publica avui el seu primer disc, 'Reina Victòria'


  • Comparteix:

La banda treu disc aquest 2 d'octubre / Foto: Joana Arribas

La banda treu disc aquest 2 d'octubre / Foto: Joana Arribas

Pantaleó, format pels santcugatencs Gerard de Pablo i David Curto, publica aquest divendres el seu primer disc, 'Reina Victòria' (Música Global), disponible a totes les plataformes digitals. La formació presenta avui l'àlbum, a dos quarts de deu, al bar de Terrassa que, precisament, dóna nom al disc en un concert amb extrades exhaurides. La banda ja havia tret un avançament amb l'EP 'Moustaki'.

El grup de pop psicodèlic publica el seu disc debut, després de guanyar el Premi Joventut a l'edició passada del Sona 9. Fitxats per la discogràfica Música Global, la formació ha fet una sèrie de concerts que aquest any l'ha portat per l'(a)phònica de Banyoles i la Festa Major de Terrassa, entre d'altres. La propera cita serà a Heliogàbal, el 22 d'octubre.

Pantaleó són Gerard de Pablo, a la veu i la guitarra rítmica; Jordi Masana, al baix; Santi Ciurans, a la bateria; Txus Costalago, als teclats; i David Curto, nova incorporació, que s'estrena amb la guitarra elèctrica en substitució del també santcugatenc Oriol Corroto.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.