El Col·lectiu Educació Viva organitza avui una xerrada sobre l'elecció d'escola


  • Comparteix:

Cartell del Col·lectiu Edicació Viva

Cartell del Col·lectiu Edicació Viva

El Col·lectiu Educació Viva de Sant Cugat organitza aquest dimecres una xerrada-taller sota el títol 'L'elecció de l'escola per als nostres fills', a dos quarts de set de la tarda, a la Casa de Cultura. L'activitat, que és gratuïta per a famílies, té una aforament limitat i cal inscripció prèvia a la web de l'entitat.

A la proposta hi participaran mares i pares de diferents escoles públiques de Ripollet i Sant Cugat, que explicaran la seva experiència en centres d'educació viva.

El Col·lectiu Educació Viva Sant Cugat defensa aquest mètode d'escolarització lliure basat en l'aprenentatge vivencial, l'autonomia, l'autoregulació i l'educació emocional dels nens.

A Sant Cugat, l'únic centre públic que treballa amb aquesta pedagogia és l'escola bressol El Molí de les Planes, però a Catalunya existeixen diverses experiències en Educació Viva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.