Cremen el quadre elèctric d'uns baixos del carrer de Francesc Moragas


  • Comparteix:

Moment de l'actuació

Moment de l'actuació

Tres dotacions de Bombers s'han desplaçat aquest dimarts al vespre fins al número 21 del carrer de Francesc Moragas per la crema d'un quadre elèctric, als baixos de l'edifici. L'avís s'ha produït sobre les nou a causa del fum i les espurnes. Bombers ha confirmat que no s'ha produït cap incendi ni cap afectats per inhalació. Seguint el protocol, fins al lloc dels fets s'han mobilitzat dotacions dels Mossos, Policia Local i el SEM.

Bombers ha explicat a Cugat.cat que la incidència s'ha controlat des del primer moment i que l'única afectació ha estat una columna de fum a les escales de l'edifici, format per baixos i dues plantes.

Durant l'operatiu, els agents han emplaçat als veïns que hi havia a l'interior de l'immoble a confinar-se a l'interior dels habitatges. Alguns d'ells han sortit al balcó i d'altres al carrer. Bombers ha assegurat que els inquilins poden passar la nit a l'interior de casa seva sense problemes.

La Policia Local ha tallat el trànsit de la via, entre el carrer de Dos de Maig i la Rambla del Celler. Això i l'enviament de tres dotacions de Bombers, un d'ells amb grua d'evacuació, ha congregat els curiosos al voltant de l'edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.