Estudiants d'universitats europees visiten Sant Cugat per conèixer el projecte Innovarch


  • Comparteix:

El Monestir és un dels espais que visitarà la delegació / Foto: Localpres

El Monestir és un dels espais que visitarà la delegació / Foto: Localpres

Alumnes i professionals de les universitats de Creta (Grècia), Varsòvia (Polònia) i Linnaeus (Suècia) visiten Sant Cugat aquest dijous per conèixer la feina en matèria arqueològica en el projecte Innovarch, impulsat pel grup d'investigació CEPAP-­UAB i el programa Erasmus+. El grup passarà pel Museu del Monestir i el Living Labs de la biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres en aquesta iniciativa que treballa per incloure l'arqueologia pública als estudis superiors europeus.

La visita ha de servir perquè els participants descobreixin diverses tradicions i pràctiques del sector. L'objectiu final és posar de relleu l'ús públic d'aquesta ciència i establir xarxes de col·laboració entre professionals de diferents centres universitaris d'arreu del continent.

A banda de Sant Cugat, els estudiants i professors també coneixeran els campus d'arqueologia de la UAB de la Draga (Banyoles) i de la Noguera (Sant Llorenç de Montgai), el Centre Cultural del Born i el Grup d'Arqueologia Pública i Patrimoni de la Univeristat de Barcelona (UB).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.