El casal d'avis de Valldoreix ret homenatge a Dalí amb un mural


  • Comparteix:

Els autors de l'obra són dos socis del casal

Els autors de l'obra són dos socis del casal

El casal d'avis de Valldoreix ha inaugurat un mural inspirat en l'obra de Salvador Dalí. Els autors són dos membres del casal que han volgut fer el quadre que l'artista hauria pintat si hagués conegut Valldoreix.

El projecte de decorar una de les parets del casal amb un mural arrenca de principis d'any. En aquell moment, Miquel Pellicer i Francesc Santjust van començar a documentar-se. Miquel Pellicer explica com han realitzat aquesta obra.

Miquel Pellicer

Ens va agradar com havia quedat la composició en paper i llavors la vam haver de pintar a la paret.

L'obra recrea l'estil de Dalí però inclou elements característics de Valldoreix i el seu entorn. L'església de Sant Cebrià, l'escut o el Puigmadrona són presents en aquesta composició. El vocal de cultura de l'EMD, Josep Casadellà, se sent molt satisfet amb aquesta iniciativa.

Josep Casadellà

Han fet una obra fantàstica, perquè han sabut recrear l'estil d'en Dalí i a més han introduit figures simbòliques de Valldoreix.

A l'acte de inauguració han assistit els residents i les seves famílies a banda de la regidora d'Acció Cívica, Marta Subirà.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat