AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Can Barata encara avui el final de tres dies de Festa Major


  • Comparteix:

Festa de l'escuma d'una edició anterior

Festa de l'escuma d'una edició anterior

Els tres dies de Festa Major de Can Barata finalitzen aquest diumenge amb un programa matinal pensat per a tothom. Les propostes del darrer dia inclouen el canó d'espuma, una xocolatada popular a partir de les deu del matí al local social i un concurs de dibuix al mateix espai. El guanyador tindrà l'honor de ser la contraportada del llibre de la Festa Major del 2017. Paral·lelament, es jugaran partides de cartes, dòmino i parxís.

També a les onze es duran a terme partides de petanca a les pistes del barri darrere dels restaurants. Els participants hauran d'apuntar-se allà mateix en equips de dues persones. Hi col·laborarà el Club de Petanca de Sant Cugat.

Finalment, a les dotze del migida començarà la festa de l'escuma del barri, i s'allargarà fins a dos quarts de dues. L'activitat és apte per a tots els públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.