'Motards' de Sant Cugat organitzen avui una ruta i un capipota solidari per ajudar els malalts de càncer


  • Comparteix:

Logo del grup de 'motards' de Sant Cugat que promou la iniciativa

Logo del grup de 'motards' de Sant Cugat que promou la iniciativa

Salimos en Moto, un grup moter de Sant Cugat, ha organitzat per a aquest dissabte una ruta motera i un capipota solidari per ajudar el projecte Rodando contra el Cancer. La ruta, que començarà a dos quarts de nou del matí a l'Ajuntament i acabarà al Centre Popular Andaluz (CPA), recorrerà 150 quilòmetres per tota la comarca. De tornada a Sant Cugat, s'organitzarà a la una del migdia un esmorzar solidari amb un preu de 13 euros al restaurant La Jarana, a l'avinguda de Francesc Macià.

Rodando contra el Cancer, nascuda a Galícia per iniciativa de José Cardalda, ha volgut fusionar el gust per les motos amb una causa benèfica. L'administrador de Salimos en Moto, Emilio Peralta, ha explicat a Cugat.cat l'origen del projecte.

Emilio Peralta

Aquest projecte el va iniciar un company de Galícia que, desafortunadament, va patir un càncer.


A banda del que es recapti al restaurant, els moters que facin la ruta donaran un cèntim d'euro per quilòmetre recorregut a la investigació i lluita contra el càncer. La proposta també permet la possibilitat de fer un donatiu com a particular o com a empresa.

Els 'motards' sancugatencs esperen reunir un total de 115 persones i unes 70 motos. Per a l'organització del projecte han rebut l'ajuda del restaurant La Jarana, el Grup Catalònia i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.