Vaga de taxis aquest dijous fins a les vuit del vespre


  • Comparteix:

La parada de taxis de l'estació de Sants / Foto: ACN

La parada de taxis de l'estació de Sants / Foto: ACN

Els 10.000 taxistes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona estan convocats a una vaga aquest dijous de 12 hores entre les vuit del matí i les vuit del vespre. Els sindicats del taxi es queixen de les llicències de vehicles de lloguer amb conductor que el ministeri de Foment espanyol té la intenció de concedir.

Els taxistes volen que l'Ajuntament de Barcelona i el Parlament protegeixin el sector del taxi de les empreses que volen canviar la regulació actual per 'passar a una normativa laboral de menys qualitat', en referència a serveis com Uber. Per això, els taxistes es concentraran a les deu del matí a l'Arc de Triomf de Barcelona. Des d'allà aniran al Parlament de Catalunya, on s'estaran aproximadament una hora, i després es desplaçaran a la plaça Sant Jaume.

La vaga té previstos serveis mínims dels taxis adaptats a persones amb discapacitat i a pacients que hagin de desplaçar-se a hospitals o centres de salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.