Els Gausacs volen mostrar el millor d'aquesta temporada a la diada de Sant Ponç


  • Comparteix:

El Sant Ponç de l'any passat es va haver de fer al pav3 de la Rambla del Celler

El Sant Ponç de l'any passat es va haver de fer al pav3 de la Rambla del Celler

Els Gausacs volen mostrar les millors construccions que han completat fins ara: 3 de 8, 4 de 8 i 2 de 8 amb folre, juntes a la diada de Sant Ponç, que comença a les dotze del migdia a la plaça d'Octavià. Els camises verdes aniran acompanyats de tres colles més, els Castellers de la Vila de Gràcia, els de Sabadell i els Bordegassos de Vilanova en una actuació on els santcugatencs volen mantenir la línia que porten fins ara i consolidar els seus castells de 8.

Els Castellers de Sant Cugat van estrenar el 3 de 8 la setmana passada a Cerdanyola i el 2 de 8 amb folre a l'abril, a Igualada. El 4 de 8 ha estat el castell més matiner, el van descarregar a Sabadell a finals de març. Tots tres han arribat aquesta temporada més d'hora del que és habitual i això fa pensar als caps de colla dels camises verdes que els Gausacs poden aconseguir grans fites aquesta temporada.

Un dels caps de colla, Biel Samsó, assenyala que l'objectiu per aquesta diada és mostrar el millor que s'ha fet fins ara.

Biel Samsó

L'objectiu és anar ajuntant castells. El que ens agradaria és la tripleta de 8, 3 i 4 de 8 i 2 de 8 amb folre el diumenge.


Els Gausacs tornaran a actuar el dissabte 27 a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.