Enllestida la remodelació de l'avinguda de Mas Fuster de Valldoreix


  • Comparteix:

El tram arranjat / Foto: EMD

El tram arranjat / Foto: EMD

Les obres de remodelació de l'avinguda de Mas Fuster a Valldoreix, entre Can Cadena, la carretera de la Floresta i el carrer de la Pau, han acabat aquest dimecres i la via ja està oberta al trànsit. Es tracta d'un treball pensat per millorar la convivència entre vehicles i vianants i que ha renovat elements urbans deteriorats com el paviment de la calçada, el panot de les voreres i la calçada. L'obra també ha servit per canviar la ubicació de les parades d'autobús.

Els treballs han suposat la supressió de la zona de jocs infantils que hi havia a la cruïlla entre Mas Fuster i la carretera de la Floresta, que s'ha reubicat al parc del CAP. Aquesta zona acollirà un espai enjardinat. A l'encreuament amb el carrer de Sant Francesc s'ha aprofitat l'espai de vorera per generar un escocell per plantar-hi arbres.

A la cantonada amb el carrer de la Pau, s'ha convertit la via en plataforma única per ampliar l'espai on s'ubica la font i la creu en memòria de Jacint Verdaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.