El nou president del Rotary Club vol agermanar-se amb el club d'Alba


  • Comparteix:

El Rotary Club ha iniciat els contactes per portar a terme l'agermanament amb el club que l'associació internacional té a la ciutat italiana d'Alba. Aquest és el principal objectiu del nou president de l'entitat, Jesús Ruiz, que començarà el mandat a finals de juny.

Jesús Ruiz és un dels dos socis fundadors del Rotary Club de Sant Cugat, que va iniciar la seva activitat a la ciutat ara fa vint anys. Ruiz prendrà posessió del càrrec el 30 de juny i el seu mandat s'allargarà durant un any. Una de les fites principals del nou president serà assolir l'agermanament amb el Rotary Club d'Alba, ciutat agermanada amb Sant Cugat.

Escoltem el nou president del Rotary Club.

Jesus Ruiz

Una de les coses que tinc pensades és agermanar-nos amb el club d'Alba, ja que Sant Cugat s'ha agermanat amb la ciutat d'Alba.


L'altra gran novetat durant el mandat de Jesús Ruiz serà la incorporació, per primera vegada, de dones al Rotary Club de Sant Cugat. En concret, tres dones formaran part de l'entitat a partir del inici del mandat de Ruiz.

Jesus Ruiz

En aquest nou any rotari introduïrem dones en el nostre club. És una novetat per al nostre club perquè no n'hem tingut mai en aquests 20 anys.


Jesús Ruiz repeteix com a president després d'haver ocupat el càrrec el 1.992.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.